Jag blev helt tokig i sås tar nu igen alla förlorade sås-år och äter nu sås till nästa allt. Det var nog någon fix idé som hängde med i många år, långt upp i tonåren
Ett ämne som är lite off-topic i en bakblogg, men det kan ändå vara värt att ta upp. När jag bakar med mina pojkar har jag alltid - ALLTID - laddat upp med just ovanstående sinnesbild i huvudet
-Svart te plus torkad ekologiskt citronskal, citrontimjan eller citronmeliss och några vackra ätbara blommor, tex, ringblomma, ger ett trevligt citrus te
Det är praktiskt att ha bra verktyg att jobba med - så resonerar jag. Så ingen kan säga att jag inte använder mina kokböcker, finns ju massvis med inspiration i dom
) tillfälle att få i sig lite betakaroten, ett ämne somomvandlas i kroppen till A-vitamin. Är helt uppenbart inne i en hardcore scones-period just nu och bakar scones mest varenda lediga dag
Blanda allt i en ren tio-litershink, täck med plastfolie som du gör små hål i – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex
Det fortsatteattvara såhär OTROLIGT FINT. När vi hade suttit ute ett tag och öppnat en varsin öl, spelat några omgångar vändtia och bara andats och njutit av eftermiddagsluften tyckte vi det var tid för att börja med middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.