2 dl
vatten och buljongtärningen och låt småputtra. Tillsätt efter några minuter grädden och kryddorna. Småputtra tills krämig. Koka pastan och kyl tills du kan hantera den. Fyll snäckorna med köttfärssåsen och lägg på ett fat alternativt en ugnsform. Vill du ha dem varmare ställ dem i ugnen en liten stund. Blanda ihop yoghurten, myntan, olivolja och saltet. Droppa över pastan vid servering och spara lite att ha till. (Kök: egyptiskt)
Hacka mozzarella och fördela över de fyllda auberginehalvorna. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Kött ⁄ ReceptPaprika fylld medköttfärsoch annat gott. Man kan fylla den medköttfärsröran som finns i detta recept eller föredrar du kanske vegetarisk färs så går det lika bra
Aubergineskivorna är fylldamedköttfärsröra, pesto och riven mozzarella. Att lägga fyllning medköttfärsröra, pesto och mozzarella på aubergineskivor, rulla ihop och gratinera med hackade tomater och mozzarella och sedan fixa en sallad till låter ju inte så krångligt
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.