Hacka mozzarella och fördela över de fyllda auberginehalvorna. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Kött ⁄ ReceptPaprika fylld medköttfärsoch annat gott. Man kan fylla den medköttfärsröran som finns i detta recept eller föredrar du kanske vegetarisk färs så går det lika bra
Aubergineskivorna är fylldamedköttfärsröra, pesto och riven mozzarella. Att lägga fyllning medköttfärsröra, pesto och mozzarella på aubergineskivor, rulla ihop och gratinera med hackade tomater och mozzarella och sedan fixa en sallad till låter ju inte så krångligt
Späd sedan med valfri vätska. Lägg i pastan, köttfärssåsenochbönor. köttfärssås. (Jag har nästan alltid dessutom pasta i frysen eftersom jag tenderar att göra för mycket och jag ogärna vill kasta mat)
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.