I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Det blev så himla god smak på quornfilén (som annars kan vara svår att få smak på)
När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
Gnid in lammbringan med socker, salt och rikligt med nymald svartpeppar. Fördela skinka, fetaost och örter över bringan och rulla ihop bringan till en roulad
Putsa bort eventuella broskbitar från lammbringan. Pressa vitlöken och fördela den över bringan, riv över skal från citronen salta och peppra, lägg i den färska spenaten, rulla ihop och dela på mitten, bind upp dom två bitarna av bringan med steksnöre
När riset är klart lägg ner det med färsen och hacka och häll i purjolöken. Lägg i färsblandningen och häll över resterande av tomatsoppan (gör inget om det kommer utanför), lägg på lite riven ost och lägg på "locket" (toppen av paprikan du skar av)
Vinkla kniven och fortsätt och skär så att man kan vika ut filén som ett stort ark. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen. Servera med ris och sallad. sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 8 skiva salami
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.