Så idag blev det ”Kycklingfylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Dela kycklingen, på längden ( interiktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Skär kycklingeni små bitar. Dela bacon mindrebitar och stek. Lägg ner bacon, kyckling, paprika och majs, låt det puttra samman på spisen en liten stund
Har ni förresten provat baconlinda eran kyckling någon gång. Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspirationtillmatlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Kycklingfiléfylld med ost, citron och dragon och sen inlindadi lufttorkad skinka ala JamieOliver. Tänkte att ni skulle få ett riktigtsmarrigtkycklingreceptidag och samtidigt får jag passa på att tacka dig som lämnade receptet
Appropå kyckling. Mich har fyllt på kokboksamlingen med en reafyndbok av Leif Mannerström. Skär en skåra ikycklingen och lägg i en skivaskinka, hyvlad parmesan och basilika
Så det fickblikycklingi ugn tillmiddag med varm potatissallad och en krämigvitlökssås. Ingetgrillati dag heller, det måste vara varmare för att man skall grilla tycker jag… vill helst sitta på altanen och äta i vår värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.