Turmeric is one of the strongest anti-inflammatory herbs. Den förbättrar matsmältningen, ökar ledernas flexibilitet, skyddar levern mot gifter och stärker hudens elasticitet
Grunden i empanadasfyllningen, kallad pino, är sötstekt lök och nöt- eller blandfärs. Min barndoms fester smakar inte heller av smörgåstårta - de smakar mer av empanadas
Fint fynd hos slaktaren Entrecôte är det bästa nötköttet, enligt min åsikt. Det har så mycket mer smak än tex oxfilé, särskilt om man hittar en riktigt välmarmorerad bit
Hon bakar gärna och kakan vi fick med oss till parken igår är en av hennes ofta bakade favoriter. Namnet är aningen fantasilöst men kakan är desto godare
Blanda ner mjölblandningenlite i taget. Tänkte visa ett recept på småkakor som jag verkligen gillar. Om du vill dekorera dem kan man antingen spritsa kristyr/smörkräm på dem eller som jag gjort dekorera dem med sugarpaste
Jag har testat att göra ett sockerfritt iste av Granatäpple & Hallon-teet. Det ska syfta på särskilt hälsosamma livsmedel med speciellt högt näringsvärde och innehåller rikligt med naturliga vitaminer, mineraler och antioxidanter
Jag har ingen i min närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrig vinna biljetter via Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Jag brukar som bekant långlaga det just för att det är så enkelt och att för att fettet långsamt tränger ut ur köttet under tillagningen vilket ger en bra ”sås” som inte kräver några mejerier eller andra vätskor
Receptet är lånat av Roy Fares och ni hittar det nedan. Och denna äppelkaka bakade jag till kalaset i lördags - en sockerkaka fylld med kanelpudrade äpplen och en gnutta pepparkakskrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.