Koka upp juice och vin. Rör ut potatismjölet i vattnet och red av. Låt svalna. Smaka av med fruktsocker. Lägg tärnad ananas/melon, persika/nektarin i bitar och halverad physalis i snygga glas
21 december 2014. Du har precis öppnat upp vår matiga julkalenders tjugoförsta lucka. Dagen till ära bjuder vi er på något så enkelt och juligt som en fruktsoppa, eller mer något av en fruktkompott, gjord på torkad frukt
I veckan testade jag och barnen de nya fruktsopporna från Sagolika. Alla fyra försvann på nolltid. Jag hade stora förväntningar på Äpple- och Krusbärssoppa med kanel som lät så god
Äntligen är fröken Dill tillbaka i matlagningsvärlden. Det senaste halvåret har bara varit ALLTFÖR tokstressigt jobbmässigt för att orka fota och blogga om mat
Sorry för kass uppdatering, vi har haft sjukt jobbigt denna vecka med tid då jag har jobbat eftermiddagar och sedan bara kommit hem för mat och sedan nattning av lilldamen, då jag givetvis också somnat så ingen datortid har funnits
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.