Finsk bondost och stekt bananmed varma hjortron och enkonjaks-likör såsDet finns i Finland en efterrätt som inte är kopieringsbar på någotsom helst vis, inga substitut eller snarlika ingredienser kanjämföras med den här efterrätten, den är så speciell och typisktFinsk att den rätt och slätt är en raritet i sig
Blanda keso och blåbär. Något bitter är jag över utebliven sol här på landet. Blåbärskeso gör du enkelt genom att blanda en liten burk naturell keso med 1-2 dl blåbär, spara några att servera vid sidan av
Det är inte dumt med gästvänliga grannar när man snickrar på en frigga. T bjöd på kunglig fika med hembakade havreflarn i lördags som var sådär perfekt sega i mitten och frasiga i kanterna
Viggo är nämligen med i tidningen Land med just den här bilden. Den här veckan kan en av våra flockmedlemmar, Viggo, njuta av sina 15 minuter av berömmelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.