Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde. Bred ca 150 g philadelphiaost blandad med klippt gräslök på skivorna. Finhacka 12 ansjovisfiléer och blanda med 1 msk finhackad schalottenlök och 2 msk tomatpuré
Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Blanda kräftstjärtar, crème fraiche, tärnad avokado och tomat och dill
Blanda lätt crème fraiche, pepparrot och senap. Skagen i glas med lyxräkor, löjrom och dill Låt räkorna rinna av och krama ut så mycket vätska som möjligt
Blanda ner löjrommen. Smöra pastejformarna och ställ dem i en liten långpanna. Lägg krabbkött, kräftstjärtar och äggvitor i matberedarens skål med kniven monterad och kör till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.