Servera frittatanmed salladen och en klick naturell yoghurt. Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Pensla sidorna med smält smör. Fräs den hackade löken med rosmarinen i oljan på svag värme ca 10 minuter, utan att den får färg. Klä en form, ca 24 cm i diameter, med bakplåtspapper
Frittata är en perfekt lunch som man snabbt slänger ihop med det man har hemma. Man skulle kunna kalla det för en riktig proteinbomb för en frittata innehåller mycket protein
Tillsammans med lite riven julost och en äggstanning har du en perfekt lunch efter jul. Dela grönkålen i mindre bitar och fräs den tillsammans med tunt strimlad rödlök i lite smör i en stekpanna som tål att stå i ugnen
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.