Man bara "pluppar" i dem i en god tomatsås, väntar några minuter och sedan är det klart. Gör då iställetfrikadeller, då slipper man i alla fall själva stekandet
När pastan kokat klart, riv ner blad med basilikai tomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan iportionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåsen i pastan)
Frikadeller har varit en favorit sedan jag var liten. Då fick jag det alltid när jag hade opererats och bara fick äta mjuk mat, och nu när de flesta ifamiljen har ont i halsen är det ju en perfekt rätt
Ikväll blev det iallafallfrikadelleri tomatsås och det blev verkligen hur gott som helst. Oj oj oj OJ vad länge sen jag la in ett nytt recept här på bloggen
Tagliatelle med frikadelleri tomatsås, parmesanost och hemlagad pesto. Våran söndagsmiddag bestod av frikadelleri tomatsås som serverades ihop med tagliatelle, parmesanost och pesto
En dag i taget dock, och nu är det ju sportlov som sagt, ett par dagar tilli alla fall. Onsdag redan och halva sportlovet har med andra ord snart redan gått
Skaka om grytan försiktigt då och då så att frikadellerna täcks av såsen. Stek lök och vitlöki en rejäl klick smör i en stor kastrull på låg värme tills löken blivitgenomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.