Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
Gör då iställetfrikadeller, då slipper man i alla fall själva stekandet. Man bara "pluppar" i dem i en god tomatsås, väntar några minuter och sedan är det klart
Forma frikadeller av blandningentill bollar (typ stora köttbullar). Giouvarlakia avgolemono som det heter på grekiska serverade min svägerska till barnen när vi var i grekland första gången
Lägg ifrikadellernaitomatsåsen, sjud och lägg på hyvlad parmesanost, basilikablad och timjan. Lägg i några frikadelleri taget och sjud i några minutertillsfrikadellerna är genomkokta
Tagliatelle med frikadelleritomatsås, parmesanost och hemlagad pesto. Har du inte testat att koka dina köttbullar idintomatsåsistället för att bara servera dom till såsen så gör det
Lägg försiktigt ner frikadellernaitomatsåsen och se till alla de alla täcks. Sistvi lagade mat från hennes kokbok valde hon ut ett recept som hette "Fräcka frikadeller" och det gick hem hos hela familjen, inteminst barnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.