Dumlekakor, 24 st200 g smör1 dl strösocker3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver24 folieformar12 st dumlekolor1 ask noblesseRör smör och strösocker, blanda ner vetemjöl och bakpulver. Dumlekakor, 24 st
Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Äntligen fredag och jag bara måste visa denna underbara tårta som min jobbarkompis bjöd på idag. )Det var en underbart god chokladtårta som var toppad med nonstop och runt om hela tårtan hade hon satt kitkat choklad
12-16 bitar. ca 2,5 dl torkade aprikoser eller ca 8-10 st urkärnade färska. 6 dl cashewnötter (blötlägg i minst 8 timmar – de expanderar då till ca 8-9 dl). Related 12-16 bitar. ca 2,5 dl torkade aprikoser eller ca 8-10 st urkärnade färska. 6 dl cashewnötter (blötlägg i minst 8 timmar – de expanderar då till ca 8-9 dl)
3-4 tsk mortlad kardemumma (kan minskas om man inte föredrar tydlig kardemummasmak). 2-3 msk mandel, grovt hackad. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 25-30 minuter. 3-4 tsk mortlad kardemumma (kan minskas om man inte föredrar tydlig kardemummasmak). 2-3 msk mandel, grovt hackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.