Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. ) 2 torskfileer
På bilden e den färglös med den e god. )2 pers300 g vitfisk, typ torsk. 300 g vitfisk, typ torsk. Har du en skvätt vin o en fisk i frysen så kan d bli riktigt gott
Tänkte tipsa om god vardagsrätt med fisk. Tina torsken och lägg i en smord ugnsform och salta. Igår hade vi fest på jobbet och dukade upp en riktigt god 3-rätters middag och hade jättetrevligt. Torsk med frasigt täcke 4 port. 4 portionsbitar torsk ca 150 g/st. 4 portionsbitar torsk
Dottern klagade lite över löken men fisken var god tyckte hon. ca 212 kcal/port 1 kg skalad potatis 140 g bacon 1 röd lök 2,5 dl mellanmjölk 30 g finhackad persilja salt och vitpeppar 500 g Torskfilé 1/2 dl vetemjöl 1 ägg 1 dl ströbröd salt och peppar 3 msk smör Gör så här
Stek torsken i rikligt med smör i en nonstick panna för att slippa att den fastnar för mycket. Red såsen om det behövs och servera torsk, potatismos och sås varmt tillsammans med sallad av något slag
4 900 g potatis 250 g broccoli Torsk 2 ägg 1 dl rostad lök 1 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm peppar ca 600 g torskfilé 1 msk smör eller margarin Sås 2 msk chilisås 2 dl crème fraiche 2 krm salt 1 krm peppar Till servering 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.