)Jag tycker det är svårt att få riktigt god smak på grytor men efter en stunds letande på nätet hittade jag ett recept på Franskköttgryta som verkade gott
Bryn köttet i lite matfett i en stekpanna. Lägg över det i en stekgryta. Strö över mjöl och rör om. Vispa ur stekpannan med buljongen och häll ner det i grytan
Tar inte särskilt lång tid att göra, det är långkoket som tar sin tid, men det sköter sig av sig självt Den franska grytan har egentligen innehåll av svamp också, nämligen champinjoner, men det ville inte jag ha i Dessa lägger man annars i mot slutet, tillsammans med lökarna
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.