Mjöla pastan liteinnandu kokar dem, så kladdar de inteihop. Jag tyckte den var för mjölig och kladdig, men när jag blev med pastamaskin och började göra egen pasta, så ändrade jag uppfattning helt
Om duvill göra det supereffektivtså kan dualltidmixa alla tomaterna i en matmixer. De är intesåroliga att använda i sallader, eftersom de blir ganska vattniga efter att ha varit frysta
Ha ner vatten, salt och dillkronori en kastrull. Tina och skölj kräftorna. Lägg över kräftorna i den kalla lagen och låt det stå och dra under ett dygn i kylskåpet
-) För det är ju så att det ska vara havskräftor, eller hur. -). Nu när trädgården överröser oss med dillkronorså passar vi på att koka råa kräftor såvi får smaken precisså som vivill
Om dropparna stelnar och blirså hårda att du kan bryta dem är smeten färdig. Så fort karamellmassan är tillräckligt sval för att hålla i händerna ska den ”dras” så att den ljusnar i färgen och snurras så att den får en fin form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.