I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig på glassmeten
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Så ni kan räkna med att det kommer bli en massa blogginlägg från New York i sommar. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Löjligt enkel att göra, och receptet är rejält tilltaget för att räcka länge. Och så har jag lagt in världensgodaste ättiksgurka, precis som jag brukar varje höst
På så vis kom även de goda safterna från kycklingen till användnikng. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
2)tillsätt oregano,lagerblad, persilja, köttbuljong,grönsaksbuljong,salt,svartpeppar,soya,kokos socker, citron, chili corn flakes mm. 3)stek korven du valt att tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.