Servera med en klick kesella och hallon. Plättar i alla dess former är väldigt gott. Hos Katarina "Hovkonditorn" hittade jag detta smarriga recept på plättar
Grovriv squashen och lägg det sedan i ett durkslag och pressa ut så mycket vätska som det går. Vispa sönder äggen i en skål och tillsätt sedan resten av ingredienserna
De godaste av alla pannkakor, plättaroch våfflor här på bloggen är mina kvargplättar tycker jag. Jag använder BSN Vaniljprotein och Lindahls sockerfria vaniljkvarg
Vispa ihop med ägg och kokosflingor. Tillsätt blåbä (spara några till servering) och kanel. Vänd försiktigt med stekspade när de stelnat och fått en gräddad yta, ca 2 min på första sidan och 1 min på andra
Jordgubb – och lingomsylt med en touch av svartpeppar. Koka ihop jordgubbar och lingon med en skvätt vatten i en kastrull på medelvärme värme tills det tjocknat
Det här testa jag göra till lunch igår och det var jättegott. Får prova olika keso produkter nu och de finns i tre smaker naturell, kokos & branflakes och även jordgubb & müsli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.