Den här gången kommer receptet från Elina och Mickes matblogg med IG-kontot @elinaomickes_mat. Fräs löken utan att den tar färg 1-2. Låt grytan puttra i ca 8-10 minuter
Chilihetta och en minsta sagt påtaglig smak av vitlök - men det är som att vodkan rundar av vitlöken och tar fram en fruktig ton, som vanligtvis döljs av dess styrka
Château Senejac 2006 (finns inte på Systembolaget) cirka 200-250 kr. Själva färsbiffarna. Dessa två bilder är bra exempel på att jag inte ens själv gör saker och ting i samma ordning som jag påstår i recepten
Och ca tio-femton minuter senare så var miniblompajerna färdiga. Så jag tänkte att en enkel meny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjd iallafall
Vi tog den mustiga köttfärssåsen från Paolo och den crème fraiche-baserade vitsåsen från Jamie och så fick de samsas i vår ugnsform lagom att serveras som smakrik och mättande varmrätt i fredags på vår italienska afton tillsammans med vännerna Madde och Andreas
Hon laddade som synes med en banan- och chokladsmoothie innan resten av bakningen tog vid. FacebookTwitterLinkedInGooglePinterestE-postSkriv utGillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.