Servicen är mycket bra, Balineserna är otroligtvänliga och har alltid ett leende att bjuda på. Nu har turen kommittill maten vi satte i oss på vår semester, och naturligtvis även dryckerna
Jag har fastnat liteisemesterminnen, är kvar på Bali och kan inte sluta tänka på det. Har rotat fram en gammal resedagbok och Lonely planet fylld med anteckningar
Vi kom just tillbaka från en drömsemester på Bali, en underbar ö, både härliga stränder, vacker natur med illgrönarisfält och vulkaner men också en konstnärlig och vacker kultur
Jag blev inspirerad på Bali och gör numera chiapuddingen på en god mangobotten och toppar den med hallon, rostade kokoschips och ett blad mynta plockat på balkongen
Jag har precisvarit på semester på Bali och efter att ha ätit stekt ris (nasi goreng) till frukost ett tag började jag äta pannkakor (det tog mig två veckor att inse att de kan göra pannkakor utan ägg)
Om inte så tycker vi absolut att ni ska ta och göra det, dels för att det är en väldigt bra film men också för att ni då förstår oss lite bättre när viskriver "När vi var på Bali"
Restaurangerna på Bali har en salig (ja, salig) blandning av olika typer kök representerade. Ett vanligt warung på stranden är både ett café, en restaurang, och en bar
Bali. Smält lite smör i en stekpanna och stek wokgrönsakerna en stund, tillsättkebabsplit (finnsifrysdisken och heter kebabsplit) så de får brynas samt krydda lite med kebabkrydda på kebabspliten
Eller när jag var på Bali och kocken plockade ner en kokosnöt från palmen bredvid hyddan, och serverade nygräddade pannkakor med färskriven kokos och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.