Ugn 225°. Smula jästen i en bunke. Värm mjölk och vatten till fingervarmt, 37° och häll över jästen. Tillsätt olivolja, salt, socker, örter och hälften av mjölet
En Foccaccia är perfekt utflyktmat, du får med dig allt i ett kan man säga. Jag tycker inte en äkta Foccacia ska bakas i en bakplåt och varje ruta se lika stor ut utan de
foccaccia. Bild. den trettonde och allt. I dag ska jag göra en massa saker, bland annat vaccinera mig inför en resa till Uganda, sammanställa en ryslig massa saker på jobbet och avsluta dagen med att bjuda på italiensk middag
morotstzatziki, foccaccia med citron, fänkålsfrön och rödlök, en fylld chilifrukt och sojacocktailkorvar Igår startade Annas () och min studiecirkel i Grön Matlagning, där vi i cirkeln lagar vegetarisk och klimatsmart mat
Jag äter myyyyyycket sällan bröd och endast om det är lite annorlunda, så den här gången smakade jag en bit foccaccia samt det vita som var otroligt saftigt
Vi steg upp ganska tidigt och bakade foccaccia, som blev väldigt fint men lite för hårt. Vi åt en massa god mat, italiensk buffé, med foccaccia, italiensk brödsallad, salami, serranoskinka, paj med spenat och valnötter, färsfyllda paprikor, kyckling, fetaostsås, ajvar m
Foccaccia. Är fortfarande som i himmelriket för att min ugn fungerar igen. Fortsätter visa min kärlek till min vän och bakar numera sjukt mycket bröd, haha
Därtill hade vi också tabouleh (libanesisk bulgursallad), tysk potatissallad, tastsiki (grekisk yoghurt+gurka+vitlök), foccaccia (italienskt örtbröd), vattenmelon och därefter tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.