Ett bra samarbete vilket ledde fram till en supergod och superfin tårta till en nöjd 3-åring. Förra veckan gjorde jag alltså min första beställningstårta ever
These small soft cookies contain no flour and they are sugar-free. Mint Protein "Brownie" Kex. 5 tbsp Nustevia cocoa mint syrup. Bake them i 160 C degrees for about 15 minutes. 0,5 msk Nustevia cocoa mint sirap. Grädda dem i 160 grader C i ca 15 minuter. 5 tbsp Nustevia cocoa mint syrup. 0,5 msk Nustevia cocoa mint sirap
1 stycken daim med mintsmak56 g. Rör ihop allt och sedan hacka chokladen och ha i rulla ut till längder och in i ugn 175 grader i ca 15-20 minuter. 56 g
Jag har förutom basreceptet även haft i 1 tsk pepparmintsolja i smeten. Glasyren är gjord av ca 2 dl florsocker, 0,7 dl mjölkfritt margarin, 0,5 dl kakao, 0,5 tsk vaniljsocker, o,5 tsk pepparmintsolja och 1 msk sojamjölk. 5 tsk pepparmintsolja och
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Polkaknäck – Mintigt friska och sega små knäckkolor som man gör på ett litet kick. Receptet kommer från början från min kära vän Anna, som har den som default-bjudgodis
-). Koka på medelvärme i 5-10 minuter utan att röra så mycket. Sänk till låg värme och sätt ner en termometer i kastrullen, låt karamellen/kolan koka tills den nått 140-145 grader för hård kola, eventuellt gör kulprovet (droppa lite kola från sleven i iskallt vatten ta upp den och försök forma den till en kula, och smaka på konsistensen) men rör inte i kolan i det här momentet den står bara och puttrar
Cake balls med Ballerina mintchoklad så enkelt, så gott. Livsfarligt för mig som älskar mintchoklad. 1 pkt Ballerina mint choklad100 g philadelphia200 g smält mörk chokladGör så här1
Så har vi roat oss med att prova sängar idag igen, men skillnaden mot förra helgen är att vi idag äntligen lyckades bestämma oss - näst intill otroligt med tanke på vilka velpottor vi båda två egentligen är
När jag får mycket äggvita över från olika bak så är det lätt att slänga ihop lite maränger av det, jag gjorde en 3-dubbel sats då jag hade 6 äggvitor över och gjorde dom lite Juliga och mintiga i smaken. Vispa äggvitor, socker och ättika i en bunke över vattenbad tills smeten når ca 60°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.