Det blev sallad med vattenmelon och fetaost idag, men inte som huvudingrediens. Det var ungsstekta kycklingben och en kräm gjord på ädelost, som fick ta största platsen idag
Söndag igen, och nu kan man väl säga att julstämningen har släppt. Nu är det mest is och blask kvar. Har stått vid spisen idag och gjort färsrätter i triss, jag börjar med fylld köttfärslimpa
Till det gjorde en ny rätt, rotfruktsmos med nyriven parmesanost, och gratinerade gyllene. Har pratat om det innan, jag gillar inte pekpinnar, men köp alltid en bit parmesanost och riv själv
Måndag igen och i helgen har vi i Skåne, haft en känsla av att våren närmar sig. Sol och fågelkvitter i helgen, men idag var det grått och regn igen, suck
salt och peppar. Blanda väl och forma till biffar. salt och peppar. Lägg upp biffen på ett stort salladsblad, ha på en skiva ost om så önskas, bacon går också bra (det have inte vi denna gång), på med dressing och sen bara att njuta
Här nere ser du Mikael Erikssons bild på dillkött från min kokbok Långkok för LCHFochPaleo. Ta dig tid nu på söndagen och njut av riktigt vällagad husmanskost på gammaldags vis
När jag så ett halvår senare skrev boken Långkok (tyvärr slutsåld hos förlaget), då hade det blivit mer trendigt så den fick med både LCHFochPaleo i titeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.