Bryn kött och lök och lägg det i en gryta. Lägg på ananas och persilja. Servera gärna med ris. 500-700 g benfriskinka. 12 gula lökar, i klyftor. 1salt och malen vitpeppar. 13 tsk ljus dijonsenap. 11 dl vispgrädde. 11 burk ananas ibitar. 10,5 dl hackad persilja. 1smör att steka i. 1500-700 g benfriskinka 2 gula lökar, i klyftor 1,5 msk vetemjöl 2 dl buljong salt och malen vitpeppar 3 tsk ljus dijonsenap 1 dl vispgrädde 1 burk ananas ibitar 0,5 dl hackad persilja smör att steka iTärna köttet. Småkoka 15 minuter. Rör ner senap och grädde och koka ytterligare 10 minuter
½ dl sweet chilisås. Stek det strimlade köttet, krydda med salt och peppar. Hacka löken under tiden. Häll sedan även i löken och fräs även dem en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.