Fläskfiléunder täcke. Skiva fläskfilén i lagom bitar. 800 g fläskfilé 4 tomater ½ purjolök Salt Svartpeppar 2 påsar kryddig Béarnaisesås eller hemmafixad. Läs även andra bloggares åsikter om Fläskfilé , Fläskfiléunder täcke 4 pers ugn. 800 g fläskfilé
Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Stek fläskfilén mitt i ugnen ca 30 minuter. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. 600 g fläskfilé
Ugn 200º. Lägg sejfilen i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.