7,5 points/port med ris el pasta 500 g fläskfilé. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
500 g fläskfilé. 1500 g fläskfilé Kantareller, färska, frysta el konserv 2 msk kantarellfond 2 tomater i bitar 3,5 dl milda mat extra 4% Färsk timjan Salt Peppar Valfri mängd pasta el risSkär filen i mindre bitar
Putsa fläskfilén, stek den gyllene med salt och peppar. När potatisen är klarblandar man i ruccola, solrosskott och tomater och slår basilikadressingen över
Skär fläskfilén i mindre bitar. En sallad smakar bra till. , 500 g fläskfilé. Krydda med salt och peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna
Blanda gyroskryddan med citronsaft och olivolja i en bunke. Skär rent fläskfilén från fett och hinnor. Lägg i dem i bunken och blanda väl, så alla bitar har kryddblandnign på sig
Blanda gyroskryddan med citronsaft och olivolja i en bunke. Skär rent fläskfilén från fett och hinnor. Lägg i dem i bunken och blanda väl, så alla bitar har kryddblandnign på sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.