Lägg bottnarna med den runda sidan mot varann. Mosa bananerna tillsammans med plopp till andra lagret. Bred ut fyllningen & täck tårtan med tunnt lager vispad grädde
Bred kesella/vaniljkräm på den och täck med den översta bottnen. Garnera med några av förslagen och smält ev lite choklad och spritsa ut den till känselspröt från "fjärilen" ut på tårtpappret
Marängfrosting. Lägg 4-5 polly i varje form och täck sedan med resten av smeten. Vispa ägg och socker pösigt, rör i de torra ingredienserna följt av smör och mjölk
Hej, Medina här. Marängfrosting. Här kommer jag med supergoda cupcakes, detta är en perfekt frosting för er som varken gillar smör eller färskost Muffinsen är saftig och god, mycket vaniljsmak och passar jättebra till marängglasyren
Jag har lite rabarber kvar i frysen och även om det fortfarande är svinkallt ute börjar jag sakta inse att det kommer en sommar även i år och därmed även ny rabarber
Jag har tidigare bakat en del glutenfritt och ofta med mandelmjöl, däremot så har jag inte riktigt testat att baka fluffiga muffins, utan det har snarare varit lite mer kompakta tårtbottnar och liknande
Det kanske inte gick såhär illa, men när jag testade att göra mangocupcakes så blev det i och för sig saftiga (fattas bara med så mycket mangopuré i smeten)och hyfsat goda cupcakes
Hennes mamma och jag delade upp bakningen och jag stod för Mini kanelbullar, Cookies med Marshmallows och Nonstop, och dessa söta mini chokladcupcakes medmarängfrosting
Förra veckan hade jag influensa så när jag äntligen kände mig frisk nog bakade jag en c-vitamin kick i form av citroncupcakes med citroncurd och marängfrosting
Tidigare i veckan bakade jag citroncupcakes och dessa pryddes med en frosting som jag har gått och tänkt på att jag ska prova göra, italiensk marängfrostingmed smak av vanilj
Knepet för att lyckas medhallonmarängfrostingen är att det är viktigt att ha rumstempererad smör och att du tålmodigt vispar den ända tills den har svalnat till rumstemperatur
Hade länge velat prova marängfrosting så det passade utmärkt att slänga ihop och täcka tårtan med. Ljus botten, blåbärsmousse, vaniljmousse och rårörda blåbär med snabbmarsan
Vispa med elvisp tills sockerkristallerna smält och det blir luftigt som maräng. Marängfrosting. Vispa med elvisp ytterligare några minuter tills marängen tjocknat och svalnat
Fannyskakburk - Du får ta en kaka till, om du vill!
Tårtan är sedan inklädd med ett vitt lager av krämig och len marängfrosting. Marängfrosting. Jag gjorde ju en liten tårta som dessert till mitt julbord och jag tänkte dela med mig av receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.