Glutenfria citron- och vallmocupcakes med marängfrosting
brinkenbakar.ellematovin.se
brinkenbakar.ellematovin.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Citron- och vallmomuffins
  • 235 gram rumsvarmt smör
  • 250 gram socker
  • 235 gram mandelmjöl
  • 75 gram rismjöl
  • 1 msk maizena
  • 5 ägg 30 ml grädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 citron, rivet skal och saft
  • 0,5 dl svarta vallmofrön
  • Marängfrosting
  • 100 gram äggvita (ca 3 st)
  • 220 gram florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Lite gul pastafärg om man vill
  • Vallmofrön till dekoration

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.