En av de enklaste förrätter vifixattilloch dessutom så variationsrik. Det har hitintillsvisat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skala ochskiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilénibitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg ibuljongtärningen, pepparn och sojan
Jag brukar ta fram en skål medoliveroch kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direktoch varenda gång så får jag frågor om receptet
Ikvällblir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Ikväll har jag gjort plommonmarmelad, busenkeltoch klart på nästan en timme. Lägg dem i en kastrull tillsammansmedcitronen skuren i tunna, små bitar, riveningefäraoch vatten
Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den medpassionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.