Smaka av med salt peppar och citronpeppar. Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Börja med att röra ihop Gräslöksyoghurten. Fiskpinnar. Vispa upp ägget lätt för hand med lite lite salt, spä ut det eventuellt med lite vatten
Till laxen brukar jag ofta göra denna otroligt enkla, men ack så goda, citronsås. 1 ekologisk citron4 dl vispgrädde 1/2 msk fisk/skaldjursfond eller 1/2 fiskbuljongtärning 1 äggula Riv skalet från en ekologisk citron och blanda med grädden i en kastrull
*I Samarbete med ICA*. Vem älskar inte fiskpinnar. Jag hoppas att allt är bra med er. Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.