Smörj formen med matfett och bred ut fiskfärsen i den. Lägg fisken i bitar, salt, peppar, mjölk, ägg, potatismjöl, dill och gräslök i matberedaren med kniven monterad
Servera med kokt potatis och kall eller varm sås. Finfördela fisken i matberedaren. Tillsätt de övriga ingredienserna och kör ihop allting ordentligt tills det blir liksom pösigt
Förbered kycklingen genom att krydda runt om med salt och peppar. Krydda med salt och peppar. Hacka timjan och blanda med potatis och svamp när den är klar
Blanda alla ingredienser till en fiskfärs. Den bjuder på mycket smak och färger och faktiskt innehåller bra med långsamma kolhydrater, proteiner och inte minst nyttiga fettsyror
Smaka av fiskfärsenmed salt, vitpeppar och lite socker. Blanda ner redningen i fiskfärsen. Gör en redning av smör och mjöl, späd med mjölken och låt det koka en stund
Tillsätt fiskfärsen och den avsvalnade löken. Nu använde jag en onödigt fin fisk till mina bollar då jag höll på och rensade ut frysen och hade bitar med udda storlekar kvar som jag gjorde färs på men det funkar hur bra som helst att ersätta med sej eller lax eller en blandning därav
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.