Lägg blandningen över fisken. (jag lade i min i crème fraicheblandningen, det blev inte bra så jag rekommenderar att man strör osten över fisken och såsen istället)
Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken. Räds inte utseende eller den något gummiaktiga konsistensen på bläckfisken, smakerna blev oerhört bra tillsammans och faktiskt
Strö den skivade squashen över fisken. Häll över grädden så att den rinner ner på sidorna om fisken. När fisken är vit istället för genomskinlig hela vägen igenom är den klar
Min kusin V bjöd på en variant av den här fisken förra sommaren, då med räkor. Häll gräddblandningen över fisken och laga fisken i 200° i ca 20 min eller tills fisken är klar
Jag har länge försökt få till den där perfekta fiskgratängen. Utan att lyckats. Jag har läst recept, provat olika sorters fisk, vart ambitiös och verkligen gjort gedigna försök att få till den där saftiga, mjuka och välkryddade kombinationen
Det är ju så gott med ugnspannkaka. Men här pratar vi risky business när man glatt meddelar tjejerna plus en lika matkräsen kompis på besök att det blir ugnspannkaka
I helgen lagade jag mat. Det är ovanligt numera, så ovanligt att det måste firas med ett blogginlägg. Annars äts det mest hämtmat eller färdigmat från frysdisken hos oss nu för tiden
600 g fiskfilé, t ex sej eller hoki2 vitlöksklyftor2 paprikor1 purjolöksmör2 dl vatten2 dl vispgrädde2 fiskbuljongtärningar4 msk sweet chilisauce1/2 tsk saltGör så härSkär fisken i 3 cm stora bitar. Lägg i fisken och låt det sjuda 3-5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.