Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Lämpligfisk , Lax, Röding, Sik, Harr. Den kalla såsen förbereds gärna dagen innan med Creme Fraishe, Löjrom och Dill, mängden löjrom och dill efter smak
Lägg över fiskeni en smord ugnsfast form. potatis kokt morötter rivna ärter kokta Ugn. 300 g torskfilé. 5 dl matlagningsgrädde. 12 msk chilisås. 12 msk dill. 1potatis. 1300 g torskfilé salt och peppar 2 tsk vetemjöl 1. 5 dl matlagningsgrädde 2 msk chilisås 2 msk dill hackad 2 msk ost riven Servera med. 200°Dela fiskenibitar och krydda med salt och peppar. 1Vispaihop mjöl, grädde, chilisås och dill och häll i formen. Strö över ost och baka i ugnen i 20 minuter. 1Servera med kokt potatis, rivna morötter och kokta ärter
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.