Trots att vi inte firar det lika stort som i andra länder (typ. USA) så tycker jag inte att man ska missa ett sådant här suveränt tillfälle att få äta choklad i massvis
It is time to leave Kamakura and head on to Tokyo, this day is the clearest since we came to Japan so we could not resist to take a last look at Fuji san in the morning
Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
-) Därför blev det en marängtårta, typ en Budapest som är en av mina favoriter. Det är ju ingen hemlighet att jag gillar kakor och bakverk men själv bakar jag sällan och gör jag det så blir det oftast bullar eller hallongrottor
Yesterday, it was Helena from "Hemma med Helena" who treated us with a super cute DIY project for the Christmas Tree and tomorrow it'll be "Djura Bok & Pappersverkstad" that will be responsible to show you somethingamazing, and I'm pretty sire she will
Bakas den för länge spricker den vid rullningen. Sen fyllde jag den med laktosfrigrädde och mandarinklyftor och när jag hade rullat ihop den så ringlade jag lite choklad över
Skriv en etikett med instruktioner och häng/sätt på burken. 2 dl farinsocker packas sedan ovanpå strösockret. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. 2 dl farinsocker
Det är alltså cookies in a jar - eller rättare sagt kaksmet i en burk där mottagaren endast ska tillsätta blöta ingredienser, blanda ihop och grädda i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.