Fingrar
mariagrahn -
mariagrahn -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25-30 st
  • 0,75 dl strösocker
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 st stora ägg
  • 1 ägg
  • 1 äggula
  • 115 g rumstempererat smör
  • 4,5 dl mjöl
  • 1-2 tsk kakao att borsta kakorna med
  • 25-30 st skållade mandlar 1. Blanda strösocker, florsocker, vaniljsocker, det hela ägget samt äggulan i en stor skål. Blandas.2. Rör i det mjuka smöret. Tillsätt mjöl och rör om till en jämn deg. Knåda degen lätt, slå in i plastfolie och låt stå i kylen i cirka en timme.3. Värm ugnen till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.