En himla massa småplock. I lördags åt vi småplock. Jag hade gått och funderat på liteolika smårätter under veckan och hade tänkt att vi skulle haft det på fredagskvällen men jag hann intefixa
plockmat, fingermat, mingelmat eller bufférätter - kärt barn har många namn och här hemma varierar uttrycken ungefär lika mycket som det som bjuds gör, plick plock hette det nog sist
Grön ärtsoppa är en av minafavoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Eftersom hittarecept. se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Löjrommen intogs som fingermat, litewaiting food i väntan på paellan. Jag gjorde paella i helgen. Tillsammans med välkomna gäster firadeviSverigesnationaldag med en knallgul skaldjurspaella
Enten tilmiddag sammen med en stor salat, i matboksen for littvariasjon utover den tørre skiva med gulost, til kveldsmat eller som fingermattildrinken før middag når huset er fullt av gjester
Itilleggtil at kjøttbollene kan brukes til alt - middag, et par stykker til kvelds, en liten neve til lunsj sammen med salaten, som fingermat, som en egen rett på tapasbordet - kan kjøttboller varieresi det uendeligesmaksmessig - etter både geografiske og andre kriterier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.