Idag bjuder jag på vegetariskt. Jag gör dem ofta och serverar dem på olika sätt. Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Igår var det ju som tradition ONSDAGSPASTA, och någon timma innan matlagningen kom igång, ringde min pappa som ville komma och hälsa på, och undrar om en macka till kvällsmat kunde erbjudas
Fyll på med mer vatten eller om du så önskar hämtar jag lite mjölk istället. I den större muggen serveras varmt kaffe á la en iransk väninnaVärm en halv mugg mjölk i micron, Lägg i en tsk néscafe och lite socker, fyll på med kokande vatten
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Blanda runt kakao och kokos i en liten skål, sprid ut lite av blandningen i botten av en form på ca 20x30 cm (jag täckte min form med aluminiumfolie också)
Fördela sedan fetaost, körsbärstomater, rödlök och jalapeños ovanpå. 100 g färsk spenat4 portionsbitar lax (600 g)salt och peppar200 g fetaost200 g cocktailtomater1 rödlök, i skivor1 citronett par skivor inlagd jalapeñosFördela spenaten på fyra ark med aluminiumfolie
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
I morse kom världens sötaste luciatåg in med frukost på sängen till mig och Henrik. Bjöd mamma och Gunde på lunch idag och dammade av Tomas goda pasta recept som jag tycker är bra bjudmat
Men jag klarar inte att bli väckt före fem på morgonen och att därefter inte få somna om ordentligt. En sak på min "att-göra-lista" blev avprickad och nu är det mer att göra imorgon istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.