Vi börjar festrapporten med attbjuda er på efterrätten vi serverade, den hette något så tjusigt som "Flan" vilket helt enkelt är en en spansk version av brylépudding
En rätt man minns, med både huvudet och smaklökarna alltså, det kallar jag en rätt attbjudapå. Sen är det bara att vänta på gästernas, eller dina egna, reaktioner
Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjudapå, men ibland tryter fantasin och då är det bra att ha en liten receptbank att kika i
Jag tar några paranötter att knapra på så känner jag mig nöjd. Jag, det finns säkert de som hävdar att man inte ska behöva fika överhuvudtaget och jag håller delvis med
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Man kan knyta eller stänga tyllpåsen tillsammans med dom andra så att dom hålls kvar. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.