Den här veckan är det ju höstlov och även om man själv är lite för gammal för att få lov så är det en ofrivilligt lugn vecka för mig på jobbet, då många av mina kunder har barn och är bortresta
Smördegsform. Sätt ugnen på 180 grader. Stansa ut 4 rundlar av smördegen ca 10 cm i diameter. Skär ut 4 remsor, ca 2 cm breda, och tvinna dessa och kläm fast som en kant runt bottnarna
En dag mitt i semestern så fick jag ett sms av min kollega, och jag tänkte direkt. Vad kan det vara nu då som är så viktigt att man ska störas på semestern… Men då så skickade hon en bild på en massa små bakformar som hon hittade när de hade utrensning i stugan
Hade fint besök i helgen av Ida och Lisa och helgen har bestått av massa mys och massa ätande. Fredagkvällen bestod av pita/tacos och sen myskväll i soffan med Håkan på Skavlan och lösgodis
Här har ni en vegansk äppelkaka. En höstkaka som fick heta duga när Louise skulle komma på finbesök. Louise är förövrigt Bake-my-day-Mattias kompis och hon brukar titt som tätt få provsmaka hans alster, så jag hade lite att leva upp till
Dumplings. Jag hade finbesök från Malmö som kom på en väldigt bra idé. Att vi skulle göra dumplings. Självklart tog hon för givet att jag skulle veta hur man gör dumplings men sanningen är den att jag nästan ALDRIG lagar asiatisk mat
I helgen hade vi finbesök av min familj från ungern. Självklart skulle det bli en tårta till fikat. Tyvärr misslyckades jag med att lägga på det vita sockerpastalocket, så tårtan blev inte alls som jag föreställt mig
Recept på snacks och tilltugg kan man aldrig ha för många, eller hur. Det är ju väldigt gott med något litet att stoppa i munnen innan man ska moffa på ordentligt
Godmorgon eller godlunch kanske man får säga. Vi har haft finbesök från Stockholm och ätit en mysig frukost med bland annat supergoda scones med lite fröer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.