)Filoknyten med spenat och fetaostca 18 st1 paket filodeg, tinatca 150 g fryst spenat, tinad och "urkramad"2 vitlöksklyftor, fint hackade1 msk olja2 msk fryst persilja1 dl crème fraiche av valfri sort200 g fetaostsalt, pepparFräs spenat och vitlök i olja tills vätskan försvunnit helt
) Vi hade baconlindade dadlar och små filoknyten som lite småplock innan maten. Denna vecka har det varit hur mycket som helst och det kanske märks på antal blogginlägg
Sinead började med en pärlcoucoussallad med örtsås och små filoknyten med grönsaker. Daniel Boulud, en känd New York-kock expanderade ett bra tag sedan till London och öppnade Bar Boulud i Mandarin Oriental-hotellet i Knightsbridge
Sätt ugnen på 200 grader. Skär varje ark filodeg i 6 delar. Hantera sedan ett av de små arken åt gången och låt de andra ligga under en fuktad, ren handduk under tiden
Koka upp vatten i en kastrull och lägg i potatis och sötpotatis. Låt koka cirka 15 minuter tills mjuk. Låt vattnet rinna av och mosa till ett grovt mos medan det är varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.