80% fett gärna hemslagen. Blanda majonnäs, crème fraiche, salt, peppar, dill och hälften av rödlöken. Skala räkorna och hacka några av dem i bitar medan lämna många hela för en bra textur
Glad fettisdag på er allihop. Fettisdagen 2012. Fet tisdag 2012. Det är alldeles för sällan som det är religiöst påbjudet att svulla i sig en hel massa gräddbakelser, så mitt tips är att passa på ordentligt
Servera med en klick fet naturell yoghurt (eller hårt vispad grädde eller en klick creme fraiche). 1 dl fet yoghurt (typ turkisk eller liknande). 1 dl fet yoghurt
Idag har jag gjort min alldeles egna bearnaisesås för första gången. Spännande va. Det var riktigt nära att bli en smörsås av det hela, men jag lyckades att kirra ihop det till en tjock och smakrik bea
150 gram fet och mild ost. Istället för härliga dagar i Stockholm är vi hemma i vardagen och det på grund av välavlönade piloter som vill ha ännu mer pengar - "mycket vill ha mer"
Men köpe-majonnäs är inte alltid så gott, speciellt inte om man jämför med hemmagjord majonnäs som blir så krämig och len (och känns inte fet och äcklig som många som man köper
Jättegott att ha som tillbehör eller bara som är och dippa i en god och fet dippsås. Servera med creme fraiche eller annan fet dippsås, eller som tillbehör
Ankfett + olivolja så det täcker. Snitta ankbrösten som ett kryssmönster på fettsidan. Täck med fett från stekningen av ankan, den bör ha släppt lite fet, samt fyll på med olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.