Festpaj med päron och mintchoklad
Veronicas Bakblogg
Veronicas Bakblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Paj botten
  • 2 dl vetemjöl
  • 50 g margarin
  • 1 msk socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 äggula
  •  
  • Fyllning
  • 2 ägg 2msk socker
  • 2 ½ dl grädde
  • 100 g mintchoklad (lindts)
  • 1-2 päron
  • Paj botten: Arbeta ihop mjöl, margarin, socker och vaniljsocker till en smulig massa.
  • Tillsätt äggulan och forma till en deg. Blir den väldigt smulig så kan man tillsätta lite vatten.
  • Tryck ut degen i en sockerkaksform med löstagbara kanter.
  • Nagga botten och grädda mitt i ugnen i 10 min på 200 grader Låt svalna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.