Vi hade det inte så knapert förr, det lär man förstå. Men detta är inte gott. Med reservation att det fortfarande finns några som fortfarande äter detta och älskar att tala om hur gott det är efter varje tugga
Svartvinbärslikör pågång. 2016-09-13, 20. 24. Har slarvat och inte plockat av vinbären förrän nu. Plockade och bestämde mig för att göra likör av bären
. Idag gör jag ett avsteg från frukostgröten och bjuder i stället på en jättegod bovetecrunch. Jag gjorde ju en variant för ett tag sedan, och den blev väldigt uppskattad och försvann i ett nafs
Idag är det väl kanske inte söndag men i söndags var det det. På söndagar ska man äta söndagsstek. När jag växte upp, på 1850-talet, serverades det ofta stek med sås och potatis på söndagarna
Nu när det äntligen blivit härlig sommarvärme så är det är inte lätt att veta vad man ska äta. Jag blir som de flesta andra sugen på lättare mat och gärna flera små kalla rätter
Har äntligen fått jobb (fram till årsskiftet) och naturligtvis blir man sjuk i samma stund. Mitt lilla barnbarn har börjat dagis och då vet man redan i förväg att han kommer åka på alla virus som finns och förrförra veckan var han riktigt dålig med ögoninflammation och förkylning som han smittade ner sin mamma med
. Sommar. Födelsedgaskalas. Flätor och rödrosiga kinder. Hallonlemonad i glasflaskor och färgade sugrör. Fnittriga flickor och kusiner som i smyg häller lemonaden över vaniljglassen och rör runt i bubblet till en glassig välsmakande sörja och äter tills magarna säger stopp men ögat vill ha mer
Broccolisoppa har jag bjudit på tidigare, så det är ingen större nyhet. Det här är en variation på gammalt tema, men den här gången lite mer enligt LCHF-stuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.