Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Både den här vägen, på min Facebooksida, Instagram och inte minst via mina kokböcker
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Jag tjänar inga pengar på min blogg, så vill du stötta mitt fortsatta skrivande eller som ett litet tack för det jag redan delat härinne, ja då får du väldigt gärna köpa mina kokböcker
Han är ute och tar en LCHF-Guinness med sin isländske vän. För att kapa en blogg behöver man gå in på personens dator ifråga och hålla tummarna för att man slipper skriva in lösenord när man klickar sig in på administratörssidan
Jag ligger lite efter med uppdateringar om veckans bröd, men nu ska det bli ändring på det. Vi börjar med förrförra veckans bröd på Solhaga Stenugnsbageri som var en riktigt tung rackare
Laktos- och glutenfritt samt vegetariskt. Men vi ska anstränga oss och det blir lite hälsotema här påbloggen under den närmaste tiden, vi börjar med en vintersallad som innehåller proteirik quinoa, och flera mycket nyttiga ingredienser som fänkål, ruccola, granatäpple och mandel
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Underbar kaffe- och Kahluaglass. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa alla ingredienser tillsammans tills mjuka toppar formas, och du har en härlig, caffe latte-färgad luftig blandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.