Det blev också alltid mat över så att jag fick matlåda med mig till jobbet. Barnen begränsar förstås inte mängderna utan äter så mycket dom vill, så därför är det inget problem att äta ”viktväktar-mat” tillsammans i en familj även om alla inte följer ViktVäktarna
Förbereds kvällen innan och får sedan gotta till sig i kylskåpet under natten. Tycker de är så användbara till både frukost, mellis och att servera diverse såser/röror i
Faktiskt en av mina favoriter också. men nuförtiden så får den gifta sig med goda alternativ till pasta såsom algnudlar, zucchini eller som idag snabbförvälld vitkål
Koka upp ättika, strösocker och vatten, låt svalna. Nu gillar jag brysselkål och har lärt mig att det smakar lite olika beroende på hur man tillagar dem
Strö över tunt skivade saftiga päron & färska blåbär, lägg upp flanet på ett fat & dela i mindre bitar eller låt gästerna själva dela till lagom stora mumsbitar
Jag har blivit inspirerad av Elins TBT-kategori med tips på gamla godingar och tänker att jag, trots bloggtorka på sistone, borde rota fram mina favoriter ur bloggarkivet och låta dem få lite tid i rampljuset igen
Hetta upp olja i pannan, stek dem några minuter. Lammracks har blivit en storfavorit till påsk. Ta upp löken och låt rinna av på hushållspapper, spara oljan
Dela köttet i mindre bitar med stekspaden och upprepa proceduren med att vända klumpen och ta bort plattor vartefter tills allt kött är delat i mindre bitar och stekt till fin färg
Börja med att steka uppe nötfärsen tillsammans med tacokryddan i stekpannan. Sa jag förresten att man kan frysa resterna som blir över och ta upp som en liten lunchlåda
Persiljesås är något jag gjorde till Martina en gång när hon var här. Martina är verkligen underbart underhållande när det kommer till matlagning (och tolkning av mina recept)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.