Det är svårt att inte känna ett vist vemod över att sommaren börjar lida mot sitt slut, därför känns det extra viktigt att ta till vara på de ljumma kvällarna, ok att vi får stekheta dagar men litesvinn får man räkna med, som vitill synes fått till låns nu på slutet
Äntligen fredag. Idag var det tungt att gå upp, har ont i kroppen och känner migriktigtsliten. Hade jag inte haft världens bästa träningskompisvidminsida som drog mig runt i regnet så hade jag aldrig gjort det
Flera olika glassrecept har avverkats och en del frustration har uppstått under veckan som gått. Den första glassen imin nya glassmaskin blev som en blandning mellan milkshake och soppa, den andra blev också för lös och alldeles för isig
Caiprinha. Var på en Soapbar i vår huvudstad i våras och fick då en så sjukt god caiprinha och ända sedan dess har jag velat göra en sån här goding hemma
Helrostad blomkål har jag haft på min ”att-göra-lista” länge. Riktigt länge. I lördags köpte jag med mig ett berg med grönsaker hem från Bondens marknad
Det utlovade receptet på tårtan som vi blev bjudna på när Nellie fyllde år har dröjt. Men nu äntligen kommer den, så iväg med er och baka en, för att fira mars intåg
Nu tyckte grannen att vi skulle hjälpa henne med hennes vinbärsbuskar som har röda vinbär. Vid den här tiden på året vurmar många människor för våra svenska bär
Jag hittade receptet ur den nya nummret av Elle Mat & Vin, men gjorde om den litegrann. Är det den goda smaken, är det stämningen, personerna runt bordet eller kanske dukningen eller den goda drycken som serveras till
Imorgon börjar skolan. Sommarlovet är slut och allt blir som vanligtigen. Eg gillar jag denna tidpunkt men nu känner jag att jag velat vara lediglitetill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.