Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt god röra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en god röra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 msk majonnäs, salt och peppar
Kycklingen marinerades först i olivolja, soya, balsamvinäger, salt, peppar, vitlök och när den började bli klar penslades den med Stubb´s hickory barbeciesause som är underbart god
Grönsallad med solrosfrön till det också. Vi grillade fläskfilé och hade lite olika tillbehör såsom ugnsrostad färskpotatis, chorizo, nektarinsalsa, ädelostsås, kall bearnaise och paprikapesto
2 msk citronbalsamico (vanlig vit går också bra)2 msk olivolja1 tsk diljonsenap1 msk vatten'pepparHacka löken och äpplet, blanda alla ingredienser och smaka av med peppar ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.