Det är svårt att inte känna ett vist vemod över att sommaren börjar lida mot sitt slut, därför känns det extra viktigt att ta till vara på de ljumma kvällarna, ok att vi får stekheta dagar men litesvinn får man räkna med, som vitill synes fått till låns nu på slutet
Idag tänkte jag göra snöigagranar, dvs maränger som jag spritsar ut som granar. Jag tänkte att jag skulle färga några mörkgröna men tyvärr tog mitt gröna pulver slut så de blev ljusgröna istället
Häll ingrediensernai en shaker. Skaka och sila upp ihighballglas. Toppa med kolsyrat mineralvatten. 4 cl Havana Club Añejo Reserva. 2 cl ljus sirap. 2 cl färskpressad citronjuice
100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, tillstekning. 1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.