var currentCount = parseInt(placeHolder. Dela. Stek falukorven gyllene i smör. Lägg ut korven iugnsfast form, stryk ett tunt lager senap på varje skiva, toppa med äpple och lök och häll tillsist över ostsåsen
Blanda alla ingredienseri en bunke och arbeta ihoptill en jämn deg. Låt vilai kylen. Mördegsbotten. Fodra formen ända upp på kanterna och skär bort överflödigdeg
Blanda alla ingredienseri en bunke och arbeta ihoptill en jämn deg. Låt vilai kylen. Mördegsbotten. Fodra formen ända upp på kanterna och skär bort överflödigdeg
Lite svalare väderi måndags och jag blev så sugen på falukorv och potatismos. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg deni. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
Tillsdet får fin färg. Blanda sedan grädden med ketchup, oregano och salta och peppra. Skär snittifalukorven och lägg i en ugnsform, lägg sedan senap emellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.