total), thinly shaved lengthwise on a mandoline or with a vegetable peeler. total), thinly shaved lengthwise on a mandoline or with a vegetable peeler1 pint grape tomatoes, halved1 cup basil leaves
Inte för att jag har ätit pizza i hela världen, men jag har i alla fall gjort det i Italien, Grekland, Indien, England och Sverige, och det är ju alltid något
750g Vivaldi potatoes (choose evenly sized ones) 25g butter, plus extra for greasing 1 large or 2 medium shallots, finely sliced 1-2 garlic cloves, crushed 110g shredded ham hock 300ml double cream 200ml whole milk 1 tbsp wholegrain mustard (if you love it, add a bit more) 2 tsp thyme leaves
Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästa pizzan" + att få lite tips från andra
3 msk mandelmjöl. 3 msk mandelmjöl. Här är receptet på min första LCHF Pizza. Det blev jättegott. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
En väldigt mättande pizza, halva pizzan är fullt tillräcklig för att bli proppmätt. )Receptet är för en plåt pizza, vill man ha fler pizzor ökar man bara och gör så många satser deg man vill ha pizzor
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.